Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A BVE indítása

2008.09.15

A BVE Indítása

2.6-os verzió

Telepítsük fel a programot,majd kattintsunk az asztalon az ikonra.Bejön egy ablak.A jobb felső sarokban a Railway/route könyvtárból válasszunk ki egy mappát amiben a pályák vannak(ha még nem telepítettél pályákat,akkor nem tudsz mit csinálni).A jobb felső sarokban van egy rövid leírás a pályáról,alatta a járműről.A bal alsó sarokban választhatjuk ki a pályát és a start gombbal indul a játék.

 

 

 

4-es verzió

 

Fontos:A szimulátor elindítása előtt a Területi beállításokat át kell állítani angolra. Ehhez kattints a tálcán a Start menüben a Beállítások/Vezérlőpultra és válaszd a területi és nyelvi beállításokat.A játék után ne felejtsd ezeket visszaállítani!

A 4-es verziót is a telepítés után az ikonnal indítsuk.Megjelenik egy ablak,itt választhatjuk ki a képernyőfelbontást és hogy teljes képernyős módban akarunk-e játszani vagy nem.Utána bejön a főablak és a ketteshez hasonló módon választhatunk pályát.

 

Pályákat sok oldalról letölthetsz.Írj be valamit a googlebe(pl. BVE Pályák)és kidob egy csomó találatot.A vonatokat a BVE/train mappába kell telepíteni,a pályákat pedig a BVE/Railway/object,route sound mappákba

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.